Vítejte na našem webu

Samuel HahnemannTyto stránky se budou zaobírat homeopatickou terapií a alternativní medicínou. Budou zde prezentovany články, případy a fotografie související s těmito tématy. Já sám se už zaobírám těmito terapiemi už více než 20 let a bylo to postupné zrání a hledání terapie, která by mi nejvíce pasovala. Zastávám názor, že člověk by neměl být jenom obětí a zanedbávat svůj zdravotní stav. Veškeré pozitivní věci, či už se jedná o správnou životosprávu nebo trošku pohybu jsou prospěšné našemu organizmu. A o to více jsou vhodnější pro lidský organizmus přírodní metody léčby, které mají za účel léčit celého člověka a ne příznak, jak to dělá současná klasická medicína.

Rozvoj všech moderních věd nám bohužel nepřinesl zlepšení zdravotního stavu obyvatelstva, ba právě naopak. Naše děti už odmalička zápasí s nedostatečnou imunitou a jsou vystaveny různým vlivům, které nejsou přirozené pro lidský organizmus. Tyto problémy jsou způsobeny veškerou lidskou činností, kdy si člověk o sobě myslí, že je pánem tvorstva a může si vše dovolit. Za tuto pýchu však platíme tvrdou daň a vede to k různým neléčitelným chorobám, se kterými si lékařská věda neví žádné rady. Čím dál tím častěji se objevují případy iatrogenního poškození pacienta a většinou za to může nesprávná diagnóza. A další důležitou složkou je absence starostlivosti o pacienta, kterou by potřeboval a neadekvátní lečba. Člověk pak z nemocnice odchází nemocnější, než když do ní přišel.

Tahle stránka bude pro všechny, kterým to není jedno a mají odvahu vzít své zdraví do vlastních ruk a nespoléhat se jen na doktory. A bude pro všechny, kteří budou mít zájem se něco dozvědět o homeopatií a alternativní medicíně.

Materiály na serveru http://homeopatie-vilcakul.cz jsou odborného zaměření a mají pouze informační a vzdělávací charakter. Jejich případné využití je třeba vždy konzultovat s homeopatem nebo s lékařem a je ve vaší plné odpovědnosti. Tyto stránky nenahrazují lékařskou péči, jsou pouze možnou alternativou.

© 2010 - 2018 vilcakul (Všechna práva vyhrazenakopírování a šíření materiálů jen se souhlasem autora!!!)

Kontakt a informace o dostupnosti homeopatických léků uvedených v článcích na této webové stránce na: vilcakul(zavináč)post(tečka)cz

Funkce Vyhledávání a Přihlášení nefunguje v prohlížeči Opera, použijte prosím Google Chrome, Internet Explorer nebo Mozillu Firefox!

Pro homeopaty: žádost o registraci v Seznamu homeopatů posílejte na email: vilcakul(zavináč)vilcakul(tečka)extra(tečka)hu 

Nejvyšší a jediné povolání lékaře je učinit nemocné zdravými, čemuž říkáme léčení.

dr. CH.S.Hahnemann

Příhlášení



Kdo je online?

Právě připojeni - hostů: 210 

Těšíme se na

countdown expired

Anketa

Vyzkoušeli jste už někdy homeopatii?
LED televízory